Resultaten voor mijn webwinkel mail

 
mijn webwinkel mail
Wat kan ik met de Mijnwebwinkel webmail? Mijnwebwinkel.
We willen alle e-mail gaan doorsturen, selecteer daarom alle berichten wil je alleen bepaalde mail doorsturen? Stel hiervoor een regel in! Stel de actie in die er met de mail moet worden uitgevoerd. In dit geval: Verstuur een kopie naar.
Hoe kan ik de webmail lezen? Mijnwebwinkel.
Log in met je e-mailadres en het wachtwoord die je per mail van ons hebt gekregen. Ben je het wachtwoord vergeten maar werkt je e-mail nog wel op de pc of telefoon? Dan kun je het wachtwoord opnieuw opvragen via onze support kanjers. Ze zullen je dan nog wel even aan de tand voelen om te zorgen dat het allemaal veilig is. Heeft dit artikel je geholpen? Jammer dat het artikel je niet geholpen heeft. Waar lag het precies aan? Het artikel geeft geen antwoord op mijn vraag.
Hoe stel ik de e-mail met Android in? Mijnwebwinkel.
Je kan nu e-mail verzenden en ontvangen via jouw Android apparaat. Heeft dit artikel je geholpen? Jammer dat het artikel je niet geholpen heeft. Waar lag het precies aan? Het artikel geeft geen antwoord op mijn vraag. Het artikel is onduidelijk.
Hoe stel ik de e-mail met Outlook in? Mijnwebwinkel.
Outlook controleert nu de instellingen van je e-mail account en verstuurt een test mail naar jouw e-mailadres. Wordt hier een foutmelding weergegeven? Controleer dan de vorige stappen nog een goed en probeer het opnieuw. Het overkomt de beste! Als alles goed is gegaan klik je op de knop Sluiten. Alles is goed gegaan en je kunt nu e-mail verzenden en ontvangen via Microsoft Outlook. Heeft dit artikel je geholpen? Jammer dat het artikel je niet geholpen heeft. Waar lag het precies aan? Het artikel geeft geen antwoord op mijn vraag.
Hoe zorg ik ervoor dat alle e-mail bij mijn klanten aankomt? Mijnwebwinkel.
Hoe zorg ik ervoor dat alle e-mail bij mijn klanten aankomt? Geupdate op: 04 oktober 2017. Je webwinkel stuurt automatisch orderbevestigingen en e-mail nadat je een orderstatus wijzigt. Daarnaast kun je vanuit je winkel nieuwsbrieven versturen. Om te zorgen dat deze allemaal bij je klanten aankomen is het belangrijk het goede e-mailadres te gebruiken! Bij Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM heb je de beschikking over een eigen domein en bijpassend info@ e-mailadres.
Wat zijn de serveradressen voor e-mail? Mijnwebwinkel.
Zo heb je altijd en overal toegang tot al je mail. In het helpcentrum vind je hulp bij het instellen van veel e-mailprogrammas. Met je inloggegevens en de juiste de serverinstellingen kun je in principe elk mailprogramma instellen. Poort: 110 SSL: 995. Poort: 143 SSL: 993. Aanmelden vereist: Ja. Authenticatie: Normaal wachtwoord. Voor uitgaande e-mail SMTP kun je ook gebruik maken van de e-mail server van je eigen internet provider, bijvoorbeeld als onze SMTP-service door je internetprovider geblokkeerd wordt. Wij adviseren je onze mailservers te gebruiken. Heeft dit artikel je geholpen? Jammer dat het artikel je niet geholpen heeft. Waar lag het precies aan? Het artikel geeft geen antwoord op mijn vraag.
Contact Mijnwebwinkel.
Direct antwoord op je vraag. Hoe kan ik de webmail lezen? Hoe werkt iDEAL via Mijnwebwinkel? Kan ik zelf meta data toevoegen? Hoe maak ik een afbeelding op maat? Wat zijn de serveradressen voor e-mail? Hoe maak ik een footer?
Hoe stel ik de e-mail met Apple Mail in? Mijnwebwinkel.
Hoe stel ik de e-mail met Apple Mail in? Geupdate op: 19 februari 2016. Hieronder vind je de instructies om je e-mail in te stellen op Apple Mail. Houd de brief of e-mail met het wachtwoord voor de e-mail gereed. Let op: dit is niet het wachtwoord van je webwinkel zelf.

Contacteer ons