Op zoek naar mijn overheid?

 
mijn overheid
MijnOverheid Diensten Logius.
Ook de overheid biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan. In uw persoonlijke berichtenbox op MijnOverheid ontvangt u post van steeds meer organisaties digitaal.Bijvoorbeeld over uw toeslagen van de Belastingdienst, uw kinderbijslag betalingen van uw WW of het verlopen van uw paspoort of apk.
Wat is MijnOverheid? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
MijnOverheid is uw persoonlijke website voor overheidszaken. U ziet hier welke gegevens bij de overheid bekend zijn over u, uw werk, AOW-pensioen, huis, auto en studie. Op MijnOverheid vindt u ook uw persoonlijke Berichtenbox. Hiermee kunt u post van de overheid digitaal ontvangen.
Loginpagina MijnOverheid.
Op MijnOverheid ziet u ook welke persoonlijke gegevens bij de overheid bekend zijn over u. Bijvoorbeeld: hoe u staat ingeschreven bij de gemeente. Wat uw inkomen is. Of wanneer uw laatste apk-keuring is geweest. Deze informatie heeft u onder andere nodig bij het aanvragen van huurtoeslag, AOW en kinderbijslag. Ervaar het gemak van MijnOverheid. Activeer uw account met uw DigiD. Het Nederlandse wapenschild. Beeldtekst: Activeer uw account met uw DigiD. Ik wil weten of mijn MijnOverheid-account is geactiveerd.
Artikel: Persoonlijke gegevens op MijnOverheid SeniorWeb.
Verder met Excel. Persoonlijke gegevens op MijnOverheid. Steeds meer overheidszaken zijn online te regelen. Maar ook alle informatie die bij de overheid bekend is over u, is te raadplegen. Overzichtelijk via het onderdeel Persoonlijke gegevens op Mijn Overheid. 44, 22 stemmen.
MijnOverheid: meer dan alleen digitale post.
Dat kan met de Berichtenbox op MijnOverheid. Ook kunt u de status van uw lopende zaken bij de overheid bekijken. Hoe staat het bijvoorbeeld met de aanvraag van uw bouwvergunning of kapvergunning? Welke gegevens vind ik op MijnOverheid? Op MijnOverheid vindt u bij Persoonlijke gegevens bijvoorbeeld.: uw registratie in de Basisregistratie personen. hoe lang u recht hebt op een uitkering. welk inkomen de Belastingdienst van u heeft geregistreerd. taxatieverslagen van de WOZ-waarde van uw woning. welke voertuigen op uw naam staan. Klopt er iets niet, dan ziet u bij welke instantie u terecht kunt om uw gegevens aan te passen. Inloggen met mijn DigiD.
MijnOverheid activeren SeniorWeb.
Lid werft lid. Mijn gegevens overzicht. Vragen over SeniorWeb. Uit de vereniging. Aangifte voor ander. De overheid gaat over van papieren communicatie brieven naar digitale communicatie. Een centraal punt in die digitale communicatie is het onderdeel MijnOverheid. Op de website Mijn.overheid.nl staat in een beveiligde omgeving hoe u geregistreerd bent bij de overheid en bekijkt u lopende zaken bij steeds meer overheidsinstanties.

Contacteer ons