Meer resultaten voor duplicate content seo

 
duplicate content seo
Duplicate content zorgt voor problemen bij Google Karel Geenen.
Duplicate content en SEO: het is nooit een gelukkige combinatie geweest. Sinds Googles Panda-update in 2011 en de Pinguïn-updates in 2012 en 2013 zijn de gevolgen van duplicate content echter groter geworden. Waren het voorheen vooral de rankings van de paginas met duplicate content die aangetast konden worden, na Panda/Pinguïn kunnen de rankings van je gehele site in gevaar komen.
Hoe slecht is duplicate content voor SEO? MarketingMed.nl.
Klik hier voor Gratis Webinars! Hoe slecht is duplicate content voor SEO? Door Nathan Veenstra van Letterzaken 23 januari, 2015 Categorieën: Content marketing, Internet Marketing, SEO 12 Reacties. Een van de onderwerpen in de wereld van SEO waar misverstanden over bestaan is duplicate content.
Dubbele of duplicate content voorkomen InterPedia.
Uitleg over het delen van persberichten en duplicate content. Uitleg over duplicate content en de canonical tag. Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we de informatie verbeteren? Bedankt voor je reactie! Meer artikelen in deze categorie. CMS selectie voor SEO.
Definitie Duplicate Content EdWords.nl Search Marketing Blog.
Je kunt duplicate content oplossen met de canonical tag. Artikelen over duplicate content. Zoekmachine robot instructies en hun SEO effect. Case: hoe Googlebot omgaat met relprev? Handleiding: SEO voor gepagineerde content paginering. Top 10 SEO artikelen uit november 2016 10 must-read SEO artikelen uit juni 2016.
Wat is duplicate content?
Wil je weten of je te maken hebt met duplicate content op jouw website, of heb je hulp nodig bij het creëren van unieke content? Vraag dan onze SEO scan aan of neem contact met ons op. Copyright SEO Advies MKB 2012-2018.
9 misverstanden over duplicate content Marketingfacts.
SEO consultant bij Maxlead adviseert hij grote en kleine bedrijven uit verschillende branches bij het verbeteren van de organische vindbaarheid. Er zijn 1 reacties op dit artikel. Paul Haarman, Haarman Internet Marketing. Goed artikel Marc. Als toevoeging wil ik nog even inhaken op interne en externe duplicate content.
Duplicate content SEO Online Marketing Blog.
SEO, Webdevelopment Duplicate content problemen oplossen met behulp van redirects tags. Een veelvoorkomend SEO probleem is duplicate content op websites. Het hebben van veel dezelfde content op verschillende webpaginas kan een negatieve invloed hebben op de indexering en de positie van websitepaginas in de resultaten van zoekmachines.
Duplicate of dubbele content: wat is het? InterPedia.
Zoekmachines zien twee of meerdere paginas die dezelfde inhoud bevatten, vandaar de naam duplicate content. Voorbeelden van dubbele content.: www.domein.nl/ seo /zoekwoordenonderzoek en www.domein.nl/ adwords /zoekwoordenonderzoek bevatten precies dezelfde inhoud. Een homepage is op twee manieren bereikbaar, met www en zonder www.

Contacteer ons